Тур

Aртерио-специална програма с базова детоксикация и клетъчна терапия

Ден на заминаване

Every Сряда

Views

1590

НЕМСКИ ЦЕНТЪР ЗА ЛЕЧЕНИЕ С ПРЕСНИ КЛЕТКИ РОТАХ ЕГЕРН/БАД ТОЛЦ-БАВАРИЯ

Немският център за лечение с пресни клетки е най-известният и стар институт за клетъчна терапия. Институтът прилага нови стандарти за качество и безопасност и е доказал добрата си репутация по света. Близо 70,000 успешни лечения са разпространили уникалната услуга и отличната медицинска експертиза в световен мащаб. Центърът има пациенти от над 25 страни годишно и е с най-голям опит, в световен мащаб, сред центровете, които произвеждат клетъчни екстракти. Немският център за пресни клетки е единствената институция в света, която произвежда клетъчни екстракти поотделно за всеки пациент със собствен TÜV сертификат, лаборатория в съответствие с GMP стандарти и най-високо качество.

Терапевтична програма – терапията започва от сряда и е с продължителност  10 дена

Повече за лечението с пресни клетки:
Токсините, които не се обработват и елиминират от метаболизма, се съхраняват в нашите клетки и влияят върху процеса на генериране на енергия. Това води до увреждане на отделителните органи, сред които бъбреци, черен дроб и др.
В следствие на това, може да се предизвика хормонален дисбаланс, загуба на паметта, нарушения на съня, мускулни и ставни болки, както и допълнително увреждане на органите.

Когато токсините се освобождават чрез детоксикация, преди клетъчна терапия, клетъчната среда се изчиства и е по-възприемчива за процесите на регенерация.

За кой е подходящо?

Лечението с клетки е подходящо за всеки, който иска да се почувства подмладен, по-здрав и по-енергичен. Няма възрастови ограничения.

Повторение на лечението:

Повече от 80% от пациентите повтарят лечението в период от една до три години, а 95% препоръчват клиниката на свои близки и приятели.

Ден 1: Пристигане преди 12 ч. на обяд, снемане на анамнеза, ЕКГ, медицински преглед, подготовка на индивидуална артерио и клетъчна програма, кръвен тест – лабораторна диагностика

Ден 2: Интравенозна детоксикация от тежки метали, тест урина преди и след провокационен тест (Стационар)

Ден 3: Възстановителна инфузионна програма

Ден 4-5: Продължение на индивидуална детокс  терапия с микронутриенти

Ден 6: Кръвен тест, възстановителна инфузионна програма

Ден 7: Индивидуална клетъчна терапия с инжектиране на клетъчни препарати, почивка на легло, визитация от лекар

Ден 8: Индивидуална клетъчна терапия с инжектиране на клетъчни препарати, почивка на легло, визитация от лекар,  инфузионна програма за клетъчна регенерация, разглеждане на лабораторните резултати. ( Стационар)

Ден 9: Прием на орални микронутриенти ( Стационар)

Ден 10: Прием на орални микронутриенти, финален медицински преглед, заминаване.

Цена на терапевтичен пакет:

6 000 €

Цената за престой в Park-Hotel Egerner Höfe се калкулира според сезона, вида стая, базата на изхранване. За проверка на свободни места и оферта, изпратете запитване до: office@orientexpresstour.com

Цената включва:

  • 10-дневна терапевтична програма
  • Изготвяне на индивидуален план за терапия
  • Личен асистент по време на престоя

Цената не включва:

  • Транспорт ( Изпратете запитване. Orient Express Tour осигурява самолетен билет София-Мюнхен и трансфери от/до летище/хотел)
  • Допълнителни терапии

Настаняване:

  • Мин. 5 нощувки, Парк хотел Egerner-Höfe. Цена за хотел 5*, според броя дни, като минималният престой е 5 нощувки/според вида терапии/ в хотел-клиника 5 звезди. Т.е. за пациента се полагат 5* категория грижи!
  • База на изхранване – Пълен пансион в ресторант, награден с Мишлен!

  Допълнителна информация:

  • Допълнителни терапии – хелат за детокс и имуноукрепващи терапии се назначават след кръвни тестове и при необходимост от медицинските специалисти.

  Транспорт:

  • Не се включва в цената. Изпратете запитване до Orient Express Tour за Самолетен билет София – Мюнхен и трансфери от/до летище/хотел.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Ден на заминаване Продължителност
Aртерио-специална програма с базова детоксикация и клетъчна терапия 0 лв. 0 лв. 0 Every Wednesday

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal лв.
Total лв.

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is