Тур

от2 075 лв.

Френският път с велосипед от Бургос

Ден на заминаване

Всеки ден

Продължителност

11 дни, 10 нощувки

Views

3406

Цената включва

Застраховка
Напитки
Изхранване в ресторант
Билети за турист. обекти
Екскурзовод
Пътна застраховка

Преглед

[:en]Day 1[:bg]Ден 1

Бургос

Пристигане в Бургос. Вечеря и настаняване в Бургос.
[:en]Day 2[:bg]Ден 2

[:bg] Етап 1: Бургос - Frómista

[:bg] Етап 1: Бургос - Frómista (73 км). Вечеря и настаняване в Frómista
[:en]Day 3[:bg]Ден 3

[:bg]Етап 2: Frómista - Sahagún

[:bg]Етап 2: Frómista - Sahagún (67 км). Вечеря и настаняване в Sahagún
[:en]Day 4[:bg]Ден 4

Етап 3 - Sahagún - León

Ден 4: Етап 3: Sahagún - Леон (67 км). Вечеря и настаняване в León
[:en]Day 5[:bg]Ден 5

Етап 5: León -Astorga

Етап 4: León -Astorga (44 километра). Вечеря и настаняване в Асторга. Етап 4: León -Astorga (44 километра). Вечеря и настаняване в Асторга.
[:en]Day 6[:bg]Ден 6

Етап 5: Асторга - Понферада

Асторга - Понферада (54 километра). Вечеря и настаняване в Понферада.
[:en]Day 7[:bg]Ден 7

Етап 6: Понферада - О Cebreiro

Понферада - О Cebreiro (56 километра). Вечеря и настаняване в O Cebreiro.
[:en]Day 8[:bg]Ден 8

Етап 7: O Cebreiro - Сария

O Cebreiro - Сария (46 километра). Вечеря и настаняване в Сария.
[:en]Day 9[:bg]Ден 9

Етап 8: Сария - Melide

Сария - Melide (75 километра). Вечеря и настаняване в Melide.
[:en]Day 10[:bg]Ден 10

Етап 9: Melide - Сантяго

Melide - Сантяго (54 километра). Вечеря и настаняване в Сантиаго.
[:en]Day 11[:bg]Ден 11

Край

Закуска, край на пътуването.

Хотели

Цена на човек в двойна стая: 2075 лв

Цена на човек в единична стая: 2565 лв

 

Цената включва:

* 10 нощувки за настаняване в 2 ** / 3 *** хотели в края на всеки етап.

* Полупансион (закуска и вечеря)

* Традиционна вечеря с продукти от региона, в ресторант в близост до хотелите в: Памплона, Бургос, Леон и Сантяго.

* Велосипеди под наем за 9-те етапа и основни аксесоари: багажници, комплект инструменти, каска и подложка от гел за седалката. Всички велосипеди включват раница за багажника, държач за бутилка, заключващ механизъм и звънец. Доставката на велосипеда до стартовия хотел на програмата и връщането в офиса под наем в Сантяго де Компостела са включени в цената.

* Допълнителни услуги: пътна чанта за седалката, пристегачи за ходилата, Andorid устройства с GPS и взимането на колелото при хотела в Сантяго.

Вашите велосипеди подходящи ли са за етапите на Камино

Състоянието на колелата отговаря на най-съвременните изисквания и те са идеалният избор да направите с тях този маршрут. В момента нашата налична гама включва велосипеди, оборудвани с 27 или 30 зъбни колела, дискови спирачки, окачване отпред и 27,5 „джанти (виж снимките). И двете решения са с алуминиева рама и всички части са Shimano изработка.

Какво стандартно оборудване е включено в крайната цена за наемане?

Обичайно, всеки велосипед идва с багажник, стойка за багажника, държач за бутилка, звънец, предни и задни светлини, обезопасители и заключващо устройство за велосипед. Освен това, колелата са оборудвани с комплект инструменти, съдържащи: допълнителна тръба, помпа, многофункционални ключове, ключове за педали, лостове за гуми и карта с местоположението ни в Сантяго де Компостела.

Какви са вашите транспортни такси?

Нашите офиси са разположени в Сантяго де Компостела, от където можем да натоварим нашите велосипеди за континенталната част на Испания (30 € / колело), Португалия (32 € / колело) и Франция (60 € / колело). Ние работим в партньорство със SEUR, куриерска фирма, пазарен лидер в Испания, така че можете да имате колелото под наем удобно доставено до Вашия хотел в деня преди пътуването (доставки преди 19:00). Алтернативно, ако не планирате да прекарате предишната нощ в хотел, може да се ползвате от възможността за вземане на велосипеда си по всяко от офис на SEUR в цялата страна, без допълнително заплащане (затворено в събота вечер, неделя и официални празници).

Къде се намира мястото за оставяне на колелата??

Поздравления!! Най-накрая сте пристигнали в Сантяго де Компостела !! Насладете се на една заслужена почивка, разгледайте забележителностите, потопете се в атмосферата, докато се скитате наоколо и се наслаждавате на усещането за добре свършена работа и когато сте готови, отделете малко време, за да върнете наетото колело. Мястото, където се намира нашия главен офис, не трябва да ви притеснява, защото е удобно разположен в центъра на град Сантяго, само на няколко минути пеша от катедралата. За ваше удобство, карта, показваща местоположението на офисите, е включена в обичайния комплект с инструменти, който придружава всеки велосипед под наем.

Депозит

Не искаме депозит. Имаме високо доверие в нашите клиенти и ние сме уверени, че те ще се грижат добре за велосипеда и оборудването.

В малкото вероятния случай, когато велосипедът под наем е изгубен или откраднат (въпреки, че никога не се е случвало през всичките години, през които сме в бизнеса) ще бъдете таксувани със стандартна глоба от € 300 по кредитната карта, използвана по време на резервацията.

Аксесоари

Също така на разположение за отдаване под наем са:

Кошове: € 3.50 / ден

Напълно разглобяема чанта за кормило: € 2,50 / ден

Каска: € 1 / ден

Клипсове за пръсти: € 1 / ден

Гелови подложки за седалка: € 1 / ден

Android мобилно устройство: € 7,5 / ден

GoPro камера: € 8,5 / ден

Комплект за първа помощ (при покупка): € 12

Как се изпращат колелата?

Ние използваме каси за превоз на избрания от Вас велосипед и всяко друго допълнително оборудване, което може да се включи в резервацията ви. Единственото нещо, което ще трябва да направите, след получаване е да сгънете педалите и кормилото. Това е изключително лесно и ще ви осигурим правилния ключ, за да го направят, както и ръководство стъпка по стъпка подробно как да се направи.

Преди доставка, всички наши велосипеди минават през строг процес проверка и поддръжка, която включва почистване, поправяне, омасляване и проверка на безопасността. Ние винаги насърчаваме нашите клиенти да пазят велосипеда чист, за да получите максимално удовлетворение от колоезденето  по време на път.

Ако попаднете на кален участък по Камино, наш основен тип за постигане на максимална ефективност на колелото е да го измиете в края на деня само с вода и след това да го оставете да изсъхне. Моля, не слагайте масло преди почистване на колелото или вълрху слой от кал.

Какво се случва, ако имам проблем с колелото по Камино?

Това е изключително малко вероятно, но инциденти се случват. Въпреки това, ние сме тук, за да помогнем, така че, моля, обадете се на +34 881 97 99 62 и ние ще направим всичко възможно, за да откриете център за ремонт близо до вас. Ние ще се свържем с техническия персонал от ваше име и ще обясним какъв е проблемът (като помощ и за премахване на езиковата бариера). Моля, имайте предвид, че това ще бъде вашата отговорност да заплатите всички разходи, които могат да възникнат в процеса на ремонт. Ако случаят е такъв, винаги питайте за подробна фактура, с включен данък ДДС (наречен IVA на испански).

Мога ли да наема велосипед, въпреки че не съм планирал да стигна Сантяго?

Да, разбира се. Ние можем да изпратим или да приберем велосипедите до/от всяка точка в континенталната част на Испания или Португалия. Например, ако планирате за началото на пътуването си  Памплона и го завърши в Leon, вашите транспортни такси ще са 60 € (30 € за доставка, плюс още 30 евро за прибирането). Това са разноските, за разлика от най-често срещаният сценарий, когато пътуването ви приключва в Сантяго, в който случай няма доплащане за прибиране, можете просто да оставите колелото си в нашия офис безплатно.

Можете ли да изпратите избраните от мен колела до моя хотел или хостел?

Да, няма проблем, в действителност, това е най-честия случай.

Ние винаги доставяме нашите колела в деня преди да отпътувате. За съжаление, ние не можем да ви определим точния час на доставка, но бъдете сигурни, че ще бъде в хотел по ваш избор преди 19:00.

Бихме искали да използваме тази възможност, за да ви напомним, че е вашата отговорност да информирате хотела за доставката на колелото.

Ако не планирате да се възползвате от настаняване в хотел, можете вместо това да си вземете под наем колелото от всеки SEUR офис депа – нашата партньорска куриерска компания. Въпреки че, моля имайте предвид, че офисите в големите градове е възможно да се намират в рамките на индустриалните покрайнини.

Колко трябва да бъде дневния пробег?

Това зависи най-вече от вашето фитнес ниво. Колоездачите поклонници обикновено средно преминават 50-70 км на ден, но имайте предвид, че всеки ден е различен и Камино е труден маршрут, и като такав към него не трябва да се подхожда като към панорамен път.

Дневният пробег трябва зависи много от свежестта на ума и умората на краката, а също и на променящите се метеорологични условия (дъжд, вятър и т.н.).

Средната продължителност на пътуването, за да достигнете до Сантяго де Компостела по протежение на френски маршрут е 17 дни от Сен Жан Пие де Порт (Франция), 15 дни от Ронсевал, 13 дни от Памплона, 11 дни от Логроньо, 9 дни от Бургос, 7 дни от Leon, 6 дни от Асторга и 5 дни от Понферада.

Ако се движите по Португалския маршрут, ще ви отнеме средно 10 дни, за да достигнете до Сантяго от Лисабон (Португалия) и 6 дни от Порто (Португалия).

По Северния маршрут, средната продължителност на пътуването е 13 дни от Сан Себастиан, 11 дни, считано от Билбао, 9 дни от Santander, 7 дни от Овиедо и 4 дни от Ribadeo.

Използването на Сребърния маршрут ще ви отнеме около 14 дни от Севиля до Сантяго, 10 дни от Касерес, 8 дни от Саламанка и 7 дни от Замора.

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Ден на заминаване Продължителност
Френският път с велосипед от Бургос 2075 лв. 0 лв. 0 Anytime 11 дни, 10 нощувки

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal лв.
Total лв.

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

+359 2 878 1830

office@orientexpresstour.com

Вижте също