По стъпките на Хари Потър

Ден на заминаване

Всеки ден

Продължителност

4 дни 3 нощувки

Views

6041

Цената включва

Застраховка
Напитки
Изхранване в ресторант
Билети за турист. обекти
Екскурзовод
Пътна застраховка

Преглед

[:en]Day 1[:bg]Ден 1

Лондон

[:bg]Пристигане, трансфер до хотела, свободно време. За вечерта можем да резервираме за Вас някой от традиционните ресторанти в центъра на Лондон, билети за концерти, музеи, клубове и др.
[:en]Day 2[:bg]Ден 2

[:bg]Лондон

[:bg]Закуска. За втория ден имате билет за туристическия бус (Hop On/Hop Off), който обикаля повечето туристически атракции в града. Уникалното при този тип туристически бусове е, че можете сами да избирате кога и къде да слизате и да се качвате. Включете се в пешеходния „Мъгъл тур“ (Muggle Tour), който включва много от местата, на които са заснети сцени от филмите за Хари Потър, а също и такива, които са вдъхновявали Дж. К. Роулинг при написването на книгите: „Хари Потър и затворника от Азкабан“, „Хари Потър и Нечистокръвния принц“, „Хари Потър и Ордена на Феникса“. Турът се провежда на английски език. За вечерта можем да направим резервация за вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Лондон, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
[:en]Day 3[:bg]Ден 3

[:bg]Лондон

[:bg]Закуска. Започнете деня с посещение на Warner Bros Studio Tour London в Лийвсден, за да видите къде са били направени всички филми от поредицата за Хари Потър. Ще имате възможността да се разходите в голямата зала, по „Диагон Али“ и да видите много невероятни сценки, костюми, реквизити от филмите и до емблематичната King’s crossstation 9 3/4. Отпуснете се на това магическо място и почувствайте магията! До студиото ще ви отведе и ще ви върне специален автобус, който тръгва от гара Виктория в Лондон. Следва малко свободно време за обиколка на града и шопинг. За този ден също имате билет за туристическия бус (Hop On /Hop Off), който обикаля туристическите атракции в града. За вечерта можем да направим резервация за Вас в някой от традиционните ресторанти в центъра на Лондон, билети за концерти, музеи, клубове и т.н.
[:en]Day 4[:bg]Ден 4

Лондон

[:bg]Трансфер – отпътуване за летище

Хотели

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Ден на заминаване Продължителност
По стъпките на Хари Потър 725 лв. 0 лв. 0 Anytime 4 дни 3 нощувки

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal лв.
Total лв.

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is

+359 2 878 1830

office@orientexpresstour.com

Вижте също