Тур

от1 253 лв.

Аюрведа в Шри Ланка 2

Ден на заминаване

Всеки ден

Продължителност

7-18 дни

Views

2592

Аюрведа в Берувелла, Шри Ланка

Аюрведа меню
Пълен пансион
Хотел 4*

Програма

[:en]Location[:bg]Местоположение

Берувелла

[:bg]Берувелла е старинен шриланкийски град, основан от арабските търговци още през VІІІ век. Тук се намира една от най-старите джамии на Шри Ланка - Кечималай. Курортът Берувелла е сравнително млад, но се развива бурно. За последните няколко години тук са построени нови хотели, магазини, подобрена е туристическата зона. Берувелла се намира в самото начало на дълъг 130-километров плаж, който се простира по дължината на целия югозападен край на острова. До Гале оттук е 54 км, до столицата на острова Коломбо – 56 км, до най-близкия курорт Бентота – само 7 км. Къпането по плажовете на Берувелла е целогодишно. Невероятно чист пясък, палми, лазурна вода, ярко слънце - в Берувелла има всичко, което е необходимо за плажен отдих и забележителен тен.
[:en]Hotel[:bg]Настаняване

[:bg]Настаняване

[:bg]Хотелът „Ланка Принцес“ е заобиколен от палми и плажове, само на минута от брега на Индийския океан. Всички стаи са климатизирани, с голям балкон или тераса с красив изглед. Тук може да се насладите на една хармонична почивка и лечение. Комплексът има общо 110 стаи.
[:en]Food[:bg]Изхранване

[:bg]Изхранване

[:bg]All Inclusive (All Inclusive пакетът НЕ включва алкохолни напитки)
[:en]Day 4[:bg]Аюрведа пакет Wellness Pure (6 дни)

Аюрведа пакет Wellness Pure (6 дни)

[:bg]Този пакет е подходящ за хора, които нямат здравословни проблеми, но биха желали да релаксират. Пакетът включва: предварителна консултация от специалист и индивидуално назначаване на процедури за всеки ден, според принципа на Panchakarma, масажи на глава или крака, масажи на цяло тяло, процедури на главата с масла (Shirodara), интензивни масажи, термални масажи с ориз, билкови бани, цветни бани, Тай-Чи, водна гимнастика, медитация, йога (около 20 процедури). Цени: 01.11.16-31.03.17: 951 лв. 01.04.17-30.04.17: 810 лв.
Аюрведа пакет Princess Beauty (6 дни)

Princess Beauty (6 дни)

Този пакет е подходящ за хора, търсещи международни и аюрведични процедури с цел разкрасяване и релакс. Могат да бъдат добавени и допълнителни процедури на място. Пакетът включва: дълбоко почистване на лице, два лимфо-стимулиращи масажа, маникюр, педикюр, масаж на крака/ръце, лимфо-стимулиращ масаж около очите, класически аюрведа масаж на лицето и тялото, ексфолиране на цяло тяло. Цени: 01.11.16-31.03.17 01.04.: 587 лв. 16-30.04.17: 493 лв.
Аюрведа пакет Wellness & Beauty (10 дни)

Wellness & beauty (10 дни)

Този пакет ще Ви поглези с различни Аюрведични и разкрасяващи процедури, които се наслагват до разгръщане на пълния ефект. Аюрведичните процедури са базирани на принципа на Panchakarma. Тази комбинация от процедури е подходяща за отпускане на тялото, ума и всички сетива. Тази програма трябва да се изпълнява поне 10 дни, с приблизително 35 процедури, които включват : предварителна консултация от медик и индивидуално назначаване на процедури за всеки ден, според принципа на Panchakarma, масажи на глава или крака, масажи на цяло тяло, процедури на главата с масла (Shirodara), интензивни масажи, термални масажи с ориз, билкови бани, цветни бани, Тай Чи, водна гимнастика, медитация, йога, почистване на лицето с дълбоко проникване, лимфо-стимулиращ масаж, маникюр, педикюр, масаж на крака/ръце, лимфо-стимулиращ масаж около очите, класически Аюрведа масаж на лицето и тялото, ексфолиране на цяло тяло, Арома терапия, Shanaz Beaty почистване на лице, класическо Аюрведа почистване на лице, Jovees Gold процедура на лице и врат. *Препоръчваме Йога, Тай Чи и водна гимнастика за подържане на тонуса Цени: 01.11.16-31.03.17: 1741 лв. 01.04.16-30.04.17: 1487 лв.
Аюрведа пакет Panchakarma (12/18 дни)

Panchakarma пакет (12 дни/18 дни)

При този пакет, ще бъдете прегледани от лекар, който ще Ви предпише програма на процедурите и ще Ви обясни всяка една от тях. С помощта на Аюрведа диета и процедури, тялото Ви ще се детоксикира и витализира. Тази програма подобрява здравето Ви, издръжливоста и стимулира анти-телата и самолечебните сили на тялото Ви. Тази програма се състои от поне 12/18 дни, с приблизително 60/90 процедури, които включват : масаж на глава, масаж на лице, масаж на цяло тяло, процедури на главата с масла (Shirodara), термални масажи с ориз, интензивни масажи, прочистване (Virechana), клизма (Vasthi) при необходимост, прочистване на нос и синуси (Nasya), очни процедури, билкови инхалации, билкови сауни, билкови бани, цветни бани. *Препоръчваме да комбинирате с медитация, йога и водна гимнастика. Цени за 12 дни: 01.11.16-31.03.17: 2465 лв 01.04.16-30.04.17: 2113 лв Цени за 18 дни: 01.11.16-31.03.17: 3592 лв 01.04.16-30.04.17: 3028 лв
Аюрведа пакет Beauty & Vital (10 дни)

Beauty & Vital (10 дни)

По време на забързания живот ден за ден, хората често губят чувството си за вътрешна хармония. Целта на това лечение е да се балансират дефицитите, когато не се чувствате психически или физически добре. Уникалната комбинация от процедури за лечение и тонизиране помага на тялото ви и кожата да се отпусне, да се регенерира и да подобри признаците на стареене. Подхранващите козметични продукти, козметични процедури, Аюрведа лекарства и лечения на базата на Panchakarma помагат за лечение, спомагат този процес. Тази програма активира жизнената енергия, укрепва организма и глези душата. Програмата е с продължителност 10 дена, с приблизително 50 процедури, които включват: -Предварителна консултация от медик и индивидуално назначаване на процедури за всеки ден, според принципа на Panchakarma. Масажи на глава и крака, масажи на цяло тяло, термални масажи с ориз, масажи на лице Билкови и цветни бани. Аюрведа продукти, почистване на лицето с дълбоко проникване, маникюр с масаж на ръце, педикюр с масаж на крака, лимфо-стимулиращи масажи, лимфо-стимулиращ масаж около очите, арома разкрасяваща терапия, класическо Аюрведа ексфолиране на лицето, Shanaz Beaty почистване на лице, Jovees Gold процедура на лице и врат, ексфолиране на цяло тяло. *Препоръчваме да комбинирате с медитация, йога, Тай-Чи и водна гимнастика. Цени: 01.11.16-31.03.17: 2230 лв 01.04.16-30.04.17: 1898 лв
Аюрведа пакет Slim & Healthy (12 дни)

Slim & Healthy (12 дни)

Загубата на тегло в Lanka Princess е удоволствие, без глад. Ние ще заменим неприятното броене на калории със специална Аюрведа концепция за отслабване. Интензивните процедури, базирани на принципа Panchakarma очистват организма, премахват токсините от червата, оптимизират храносмилането и укрепват функцията на органите. Ежедневните програми за издръжливост като ходене на плаж и водна гимнастика способстват за изгаряне на мазнините. Тай-Чи и Йога перфектно допълват това лечение. Консултацията по повод Вашата диета, в края на курса за отслабване, ще Ви мотивира да промените диетата и навиците си трайно, за да постигнете траен ефект и да поддържате здраво тялото си. Специална Аюрведа процедура, базирана на Panchakarma за прочистване и премахване на токсини (външно и вътрешно). Програмата се състои от около 50 процедури, които включват : предварителна консултация от специалист и индивидуално назначаване на процедури за всеки ден, проверка на процента мазнини в тялото, всекидневни Аюрведа продукти за отслабване (билкови), акупунктура за потискане на глада, обмазване на тялото с разтопено масло, прочистване на нос и синуси (Nasya), клизма (Vasthi), при необходимост, процедури на главата с масла (Shirodara), масажи на глава, масажи на лице, масажи на цяло тяло, интензивни масажи, термални масажи с ориз, сауни, билкови бани, цветни бани. *Препоръчваме да комбинирате с медитация, йога, Тай-Чи и водна гимнастика. Цени: 01.11.16-31.03.17: 2371 лв. / 01.04.16-30.04.17: 2019 лв.
Аюрведа пакет Sleep & Heal (12 дни)

Sleep & Heal (12 дни)

Хармонична релаксация за хора, които имат проблеми със заспиването, страдат от безсъние и сънливост през деня. Топлите маслени лечения за глава (Shirodhara), базирани на Panchakarma принципа, водят до дълбока релаксация и балансиране на дясната и лявата страна на мозъка. Медитацията, дихателните упражнения, в съчетание с Йога, ще Ви помогнат да постигнете спокойствие и стабилност. Тази програма е 12-часова, с приблизително 45 процедури, които включват: предварителна консултация от специалист и индивидуално изготвяне на програма от процедури за всеки ден, според принципа на Panchakarma, ежедневни Аюрведа медикаменти (билкови), проверка на личността, процедури на главата с масла (Shirodara), процедури на главата (Shirovasti), клизма (Vasthi) при необходимост, прочистване на нос и синуси (Nasya), прочистване (Vierechana), масажи на главата, масажи на лицето, масажи на цяло тяло, интензивни масажи, масажи на крака, билкови бани, цветни бани. *Препоръчваме да комбинирате с акупунктура за пълен релакс. Цени: 01.11.16-31.03.17: 2089 лв. 01.04.16-30.04.17: 1784 лв.
Аюрведа процедури за Паркинсон (12 дни)

Процедури за Паркинсон (12 дни)

Аюрведа лечение на неврологични болести. Според Аюрведа, основен проблем при неврологичните заболявания е нередността на Vata Dosha(всеки човек има различен Дошов тип). Чрез балансиране на Vata Dosha, прогресът на тази дегенеративна болест се забавя. Състоянието и здравето на пациента може да бъде запазено или подобрено. Подобряване на състоянието, може да се осъществи само, когато пациентът повтаря курса на лечение, базирани на Panchakarma, два пъти в годината. У дома, от ключово значение е да приемете новопридобитите навици от ежедневието си, според типа на вашата физика (Dosha) и да продължите да живеете според редовен дневен график по Аюрведа. С прилагането на масажи, йога и медитация в ежедневието си, може да се постигне облекчение на редица симптоми. Тази програма е с продължителност 12 дена и е съставена от приблизително 60 процедури, които включват: предварителна консултация от медик и индивидуално назначаване на всекидневни процедури, според принципа на Panchakarma, масажи на главата, масажи на лицето, масажи на цяло тяло, интензивни масажи, процедури на главата с масла (Shirodara), билкови процедури (Parisheka), прочистване на нос и синуси (Nasya), специални клизми (Prasthutha Vasthi), допълнителни процедури като Uro Vasthi, Kati Vasthi по предписание от лекаря. *За постигане на пълен релакс, препоръчваме да комбинирате с акупунктура. Цени: 01.11.16-31.03.17: 2606 лв. 01.04.16-30.04.17: 2207 лв.
Аюрведа пакет Anti Stress & Burn Out (12 дни)

Anti Stress & Burn Out (12 дни)

Това е един курс от лечения за отпускане и регенериране на тялото и ума. Характерни признаци на „Burn out” синдрома са физическо и емоционално изтощение, липса на енергия, отслабена имунна система и нарушения на съня. По време на курса на лечение ще разберете как да живеете, според Вашия тип „Dosha” и как да избегнете стреса в бъдеще. Специалните процедури, основани на Panchakarma, ще бъдат предписани от лекар, в зависимост от здравословното състояние и ще подкрепят цялата програма на лечение. Тази програма е 12-дневна, с приблизително 70 процедури, които включват: предварителна консултация от медик и индивидуално назначаване на процедури за всеки ден, според принципа на Panchakarma, масажи на главата, масажи на лице, масажи на цяло тяло, масажи на крака, термални масажи с ориз, интензивни масажи, процедури на главата с масла като Shirodara, Thakradara, Kwathadara и Oildara, лечебни процедури на глава, билкови бани, цветни бани, ежедневна медитация. *Препоръчваме да комбинирате с Йога и Тай-Чи 01.11.16-31.03.17 01.04.16-30.04.17 2934 лв 2488 лв
Аюрведа анти-целулитна програма (6 дни/10 дни)

Анти-целулитна програма (6 дни/10 дни)

Повечето жени познават целулита или честите заболявания на съединителната тъкан. Аюрведа определя това заболяване като нарушение на „Dosha” и предлага ефективни терапии, на базата на Panchakarma, за да възвърне баланса. При първоначална консултация с лекар, той ще Ви препоръча следните процедури индивидуално: предварителна консултация от медик и индивидуално назначаване на процедури за всеки ден, според принципа на Panchakarma, масажи на цяло тяло, термални масажи с ориз, специални целулитни процедури, акупунктура (само при 10-дневна програма), билкови бани, цветни бани, аюрведа – профилактични лекарства (билкова основа), йога, Тай-Чи, водна гимнастика, физически упражнения. Общо около 17 (40) процедури ще бъдат предписани, според инструкциите на лекуващия лекар. Цени за 6 дни: 01.11.16-31.03.17: 939 лв 01.04.16-30.04.17: 799 лв Цени за 12 дни: 01.11.16-31.03.17: 1917 лв. 01.04.16-30.04.17: 1683 лв.

Хотели

Основни хотели

  • Хотел Lanka Pricess Hotel 4*

http://www.lankaprincess.com/

01/11-30/11 01.12-22.12 23.12-28.02 01.03-31.03 01.04-30.04
Стая тип „Comfort”

Двойна стая
All Inclusive

Единична стая
All Inclusive

179 лв  

159 лв

 

257 лв

 

220 лв

 

179 лв

205 лв  

182 лв

 

315 лв

 

255 лв

 

205 лв

Стая тип „Superior”

Двойна стая
All Inclusive

Единична стая
All Inclusive

 

209 лв

 

189 лв

 

287 лв

 

249 лв

 

209 лв

 

241 лв

 

215 лв

 

351 лв

 

290 лв

 

241 лв

Стая тип „Suite”

Двойна стая
All Inclusive

Тройна стая
All Inclusive

 

274 лв

 

255 лв

 

353 лв

 

316 лв

 

274 лв

 

233 лв

 

213 лв

 

311 лв

 

274 лв

 

233 лв

Стая тип „Superior Suite”

Двойна стая
All Inclusive

 

 

302 лв

 

 

280 лв

 

 

388 лв

 

 

348 лв

 

 

302 лв

Цените са на човек, за нощувка за посочения тип стая и важат при минимум 7 нощувки.

 

 

 

 

  • Аюрведа процедури/пакети заплащат се отделно
  • Самолетен билет СофияКоломбоСофия
  • Трансфер до летище КоломбоХотел БерувеллаЛетище Коломбоот 85 лв. на човек
  • Допълнителни услуги и екскурзии
  • ЗастраховкаПомощ при пътуване
  • ЗастраховкаОтказ от пътуване

Book Tour

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Ден на заминаване Продължителност
Аюрведа в Шри Ланка 2 1253 лв. 0 лв. 0 Anytime 7-18 дни

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal лв.
Total лв.

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is