Тур

5 410 лв.

2 дни/1 нощувка

Тръгване от Париж, малко преди вечеря, за среднощно пътешествие до Венеция. Пътувайте със стил, докато прекосявате красиви кътчета на Европа, докато стигнете до „Градът на водата“ по-късно следобeд на следващия ден.
16 445 лв.
Маршрутът се реализира само веднъж в годината! Впуснете се в това класическо преживяване и опознайте редица романтични градове, сред които Париж, Будапеща, Букурещ и Истанбул на борда на Venice Simplon-Orient-Express!
15 445 лв.

6 дена, 5 нощувки

Пренесете се назад във времето с класно пътешествие! Заминаване от Истанбул. Ще минете през Турция, България и Австрия, докато се наслаждавате на романтиката от три великолепни града: Букурещ, Будапеща и Венеция.
8 799 лв.

5 дена 4 нощувки

Пътувайте със стил и се поглезете с двупосочния маршрут Лондон-Венеция на борда на влака Venice Simplon-Orient Express!
13 140 лв.

5 дена 4 нощувки

Усетете духа на пътуването през някои от най-красивите кътчета в Европа. Вашето пътешествие ще започне от Венеция и ще продължи с двудневен престой в Прага преди да продължите в Лондон.
13 140 лв.

5 дена 4 нощувки

Заминаване от Венеция в късния следобед за едно незабравимо пътуване. След вечеря на борда се наследете на красивата Будапеща, а след това се впуснете в приключения в Лондон.
Показва 1-6 от 27 резултата за Ориент експрес влакИзчисти