Еl Camino

El Camino

Свещеният път

В продължение на хиляди години поклоници са изминавали прочутия Свещен път от Франция до прочутата катедрала в Сантяго де Компостела в Испания.

Почувствайте невероятната енергия и пречистваща сила на този път. За да се счита, че сте преминали успешно Ел Камино, трябва да сте изминали 100 км пеша или 200 км с велосипед или на кон.

Дестинации

Франция - Испания

1 185 лв.

6 дена

Програмата включва обслужване за 6 дена и 5 нощувки. На 231 км. от 23-ия етап на френския път до Сантяго де Компостела. Маршрутът преминава през О Кабрейро, Сария и Мелиде.
2 075 лв.

11 дни, 10 нощувки

Преминете през 9-те етапа от поклонническия маршрут с велосипед. Програмата от Бургос, по историческия поклоннически път, продължава през León, Асторга, Понферада и през целия път на галисийска територия. От тази точка до Сантяго де Компостела, поклонникът ще измине 509,10 км за общо 11 дни и 10 нощи.
640 лв.

5 дена 4 нощувки

Общото разстояние е 118 километра, които се преминават за 5 дена през общо петте етапа на програмата. В края на всеки етап, туристите се извозват от последния участък на маршрута, с кола, до близките селски къщи за настаняване, където те прекарват нощта, след заслужена домашна вечеря, приготвена с местни продукти.
275 лв.

3 дни/2 нощувки

С BONO IACOBUS можете да преминете през 3-те етапа на „Английския маршрут“ и да се насладите на прекрасната природа.„Английският маршрут“ е един от морските пътища, използвани в Средновековна Европа, за да се достигне до Компостела.